Світить довічне: На Прикарпатті взяли під варту чоловіка, який зґвалтував і вбив 9-річну дівчинку

Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві 9-річної дівчинки. Чоловіка взяли під варту без права внесення застави. Про це повідомили у Telegram Національної поліції України, передають Патріоти України.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У Нацполіції повідомили, що санкція статті передбачає покарання – до довічного позбавлення волі.

18 червня на Прикарпатті зникла 9-річна дівчинка Вероніка Богданюк, яка пішла в гості до сестри. Дитину шукали всім селом. Проте дива не сталося – її тіло виявили на березі річки Черемош. Вероніку було зґвалтовано та жорстоко вбито. За підозрою в цьому жахливому злочині затримано родича сім'ї, якого вже не раз судили за різні злочини.

Як повідомили у поліції Івано-Франківської області, того дня двоюрідний брат батька дитини приїхав до нього у гості, вони разом випивали. А потім родич зголосився провести Вероніку – дівчинка вирішила піти в гості до своєї старшої сестри. Чоловік запропонував дитині зрізати шлях через кущі і таким чином заманив її в безлюдне місце.

"Без проблем, друже": Ф'юрі після бою запропонував Усику провести спільну відпустку із сім'ями в Україні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 20:30

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який у ніч на 19 травня програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександрові Усику, запропонував українцю провести спільну відпустку із сім'ями в Україні й Великобританії. Відеозапис спілкува...

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...