"Свої прикривають": Бабченко висунув версію щодо долі екс-ГРУшників, обміняних на Савченко

Непідтверджена інформація про те, що працівники Головного розвідувального управління (ГРУ) Росії Євген Єрофєєв і Олександр Александров мертві, викликає сумніви. "Такі закриті системи, як ГРУ, ФСБ чи щось іще, не вбивають своїх людей". Таку думку висловив журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

Коментуючи інформацію журналіста Андрія Цаплієнка із власних джерел про те, що нібито Єрофєєв і Александров убиті, Бабченко зауважив: "Я не знаю, що за джерела у Цаплієнка на тому боці лінії фронту. Це не інформація і не факт, це тільки домисли і чутки" .

"Якщо коментувати чутки, то мені не віриться, що такі закриті системи як ГРУ, ФСБ чи щось іще вбивають своїх людей. Навпаки, це нелогічно. В таких замкнених структурах свої своїх прикривають і витягують. Тому я не вірю, що щось трапилося з Єрофєєвим і Александровим", – заявив він.

Журналіст також спрогнозував долю терориста "ДНР" Володимира Цемаха, який опинився у Росії в рамках обміну полоненими. "Я думаю, що на Цемаха чекає медаль і місце в Державній думі Росії поруч із Луговим. Він житиме десь у Ростові, і нічого особливого з ним не буде".

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....