Силовики просто зачистили зал: Підозрювану у справі Шеремета Кузьменко забрали в СІЗО, незважаючи на спротив присутніх (відео)

Адвокат і прихильники Юлії Кузьменко вимагали продовження розгляду справи й проведення слідчих дій. Зрештою, між ними та силовиками сталася штовханина.

Підозрювану у справі вбивства Павла Шеремета Юлію Кузьменко відвезли із суду в СІЗО не зважаючи на спротив присутніх, які вимагали для неї зміни запобіжного заходу, повідомляють Патріоти України.

Для того, щоб вивезти Юлію Кузьменко в СІЗО співробітники правоохоронних органів відтіснили присутніх із зали засідань. Завадити вивести Кузьменко намагалися її прихильники, які були в залі засідань.

Під час сутичок в залі суду постраждав боєць 25 батальйону, його забрала швидка. У нього, за словами побратимів, підозра на перелом шийних хребців.

Перед цим адвокат Кузьменко Влад Добош звернувся до влади. Він підкреслив, що не хоче конфлікту, проте люди, які перебувають у залі засідань суду, не розійдуться, поки туди не прибудуть представники обвинувачення, а його підзахисній не забезпечать право на розгляд апеляції.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...