Сина Віктора Павліка поховали у Києві: Хрещена мати зворушила мережу постом про хлопця (фото)

Церемонія прощання з Павлом Павліком проходила у Києві в закритому форматі – на ній були присутні тільки рідні і близькі померлого хлопця.

Українська співачка Анжеліка Рудницька показала знімки з похорону сина артиста Віктора Павліка Павла, який помер 7 серпня на 22 році життя. Рудницька – хрещена мати Павла Павліка – зазначила, що хлопець був світлою і доброю людиною, і, ймовірно, просто не створеною для "сучасного жорстокого світу". На особистій сторінці у Facebook вона також показала фото могили хлопця, передають Патріоти України.

"Він від народження був гарним-гарнющим. Ми з дівчатами намріяли ще до народження, щоб був високий світлоокий брюнет, здоровий і щасливий. Так і було до того, як рак вчепився в Пашин хребет. Наш хлопчик був хорошим, світлим, з тендітною душею, наповненою любов'ю. Талановитий, з почуттям гумору, мріями і великими планами. Досі не вірю, що його немає з нами. Мабуть, він був дуже хороший для нашого жорсткого і несправедливого світу, який поранив його чутливу душу", – зворушливо висловилася хрещена Павліка-молодшого.

Могила Павла Павліка

Також Рудницька зазначила, що під час прощання з хрещеником вона почула "дивовижне послання". За його словами, те ж саме почула й інша хрещена мати Павла.

"Я сьогодні на прощанні з Пашею дуже прислухалася до голосу всередині і почула дивовижне послання не для всіх, а для найдорожчих. Ще більш дивно, що інша хрещена мама Паші почула те ж саме. Тепер так важливо, щоб почули ті, кому воно адресоване. Спочивай з Богом, синку! Люблю тебе", – додала артистка.

Сина Павліка похоронили у Києві: хрещена мати зворушила мережу фото

Церемонія прощання з Павлом Павліком проходила у Києві в закритому форматі – на ній були присутні тільки рідні і близькі померлого хлопця. Зазначимо, свої співчуття висловили багато українських зірок, а також президент України Володимир Зеленський.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...