Пощастить не всім: Синоптик дала прогноз погоди в Україні на Яблучний Спас і День Незалежності

На Яблучний Спас, який святкують в Україні 19 серпня, в західній частині України очікуються грозові дощі та шквальний вітер. Таким прогнозом поділилася на своїй Facebook-сторінці синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, опади та пориви вітру на заході країни викличе локальний циклон Ingrid. На решті території України антициклон Emil утримає суху погоду.

"Температура повітря залишається високою + 27 + 32 градуси, у західних областях, особливо на Прикарпатті, очікується завтра + 21 + 25 градусів", - повідомила Діденко.

У Києві на Спаса буде сонячно, сухо і спекотно, близько 30 градусів. Послаблення спеки і періодичні локальні дощі в столиці ймовірні в п'ятницю, 21 серпня.

Наталія Діденко також озвучила попередній прогноз на День Незалежності України. У більшості областей переважно буде сухо і жарко, температура повітря підніметься до + 27 ... + 32 градусів, тільки в західних областях пройдуть грозові дощі і буде свіже, повітря прогріється до + 22 ... + 27 градусів. "А поки - зустрічаємо Спаса, бережемо себе і близьких, купуємо яблука і груші", - підсумувала синоптик.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...