Синоптики розповіли, яка зима чекає на Україну, коли настануть морози та випаде сніг

Зима 2021-2022 в Україні буде м'якшою, ніж минулорічна. Будуть і морозні дні, але обійдеться без рясних снігопадів. Такий прогноз погоди озвучила синоптик Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і НАН Вазіра Мартазінова, зазначають Патріоти України.


За її словами, погода в Україні взимку буде непостійною. Температура повітря почне поступово знижуватися в середині листопада. В кінці місяця прогнозується до -10 градусів. При цьому перші заморозки до -8 градусів можуть прийти вже в другій половині жовтня, передає Новое время.

Якою буде погода в Україні на Новий рік 2022

На Новий Рік очікується мінусова температура, але стійкого снігового покриву не буде, прогнозує Мартазінова.

Тим часом народний синоптик Леонід Горбань говорив, що 31 грудня та перші дні січня 2022 принесуть потепління, але триватиме воно недовго.

"Мороз і сніг прийдуть на старий Новий рік і триватимуть до Хрещення, 19 січня, потім потеплішає", - прогнозував синоптик.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...