Ситуація сумна: Українців попередили про здорожчання двох популярних продуктів - що буде з цінами

Ціни на овочі та молочну групу товарів, а також на яйця та мʼясо курятини можуть зрости на 10–15% протягом осіннього-зимового періоду. Про це повідомив заступник очільника Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук, передають Патріоти України.

За словами експерта, стрибок цін варто очікувати в овочевій та молочній групах товарів.

Також на зростання цін впливатиме зменшення кількості врожаю, що теж став дорожче через відповідний дефіцит.

Марчук переконаний, що ціни на молочну продукцію зросли за серпень на 5% та на 3–5% у вересні. Він переконаний, що така стабільна ситуація зі зростанням цін може "навіть до лютого місяця супроводжуватися".

"Та ж ситуація може відбуватися і з яйцями, з м’ясом курятини відповідно. Це всі продукти, які фактично плюс 10–15% в осінньо-зимовий період часу будуть мати ріст", – зазначив експерт.

"Це так не працює": Бойовий медик різко висловився про мобілізацію в Україні

субота, 19 жовтень 2024, 23:40

Більшість цивільних українців неготова поступатися Росії територіями і водночас неготова брати безпосередню участь у війні. Про це бойовий медик бригади “Азов” на позивний “Око” розповів в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua. Військовий розповів, що незадово...

На працівників ТЦК знайшли управу? Новий наказ Міноборони має обмежити незаконний тиск на військовозобов'язаних

субота, 19 жовтень 2024, 23:25

В Україні уповноважені представники Терцентрів комплектування і соціальної підтримки тепер зобов'язані перевіряти військово-облікові документи з відеофіксацію. Він буде в нагоді, якщо сторонам доведеться доводити застосування протиправних/невідповідних...