Так хочеться бути схожим на оперативників НАБУ чи СБУ: Українців повеселила нова уніформа Колі Оболонського

Нардеп «Слуги народу» Микола Тищенко виготовив спеціальну уніформу для тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яку очолює. Про це повідомив журналіст Михайло Ткач.

«Депутат Микола Тищенко зробив панамки, жилети, та спеціальні логотипи на честь тимчасової слідчої комісії Верховної Ради. А як ваш день?», – зазначив він.

«

Журналіст також опублікував декілька фото, на яких Тищенко у спецформі.

«

У коментарях під постом журналіста нову форму від Тищена одразу підняли насміх: «Це зелена парасолька від коктейля чи кавун, чи то після його «відрядження» на Балі натхнення прийшло?» «ТСК – Тайландський слідчий комісар з позивним «Бограч» спішить на допомогу», «Той випадок, коли ти депутат, але так хочеться бути схожим на НАБУ чи СБУ».

«

Міноборони України оприлюднило ролик, який є копією американського: Журналісти стверджують, що до цього причетна дружина Тимошенка, він відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...