Таке побачили вперше: В гонці NASCAR сталася епічна аварія за участю 28 автомобілів (відео)

Напередодні, 6 жовтня, на етапі гонок NASCAR сталася найбільша аварія в сучасній історії змагань. Про це повідомляє CBS Sports, передають Патріоти України.

Гонка відбулася на трасі Талладега в США, штат Алабама. За п’ять кіл до фінішу, під час запеклої боротьби за лідерство один із гонщиків після поштовху суперника втратив контроль над автомобілем, що спровокувало масову аварію, учасниками якої стали аж 28 учасників змагання.

Хоча є задокументовані аварії за участю більшої кількості автомобілів до сучасної ери спорту (з 1972 року), зіткнення 28 автомобілів є найбільшою аварією, статистично зафіксованою NASCAR.

Інститут нацпам’яті відреагував на звернення польки до Зеленського щодо ексгумації жертв Волинської трагедії

понеділок, 7 жовтень 2024, 22:30

Польський інститут національної пам’яті відповів на запит голови Товариства польсько-українського примирення Кароліни Романовської до президента України Володимира Зеленського щодо ексгумації жертв Волинської трагедії, передають Патріоти України. У лис...

"Благодійник і популяризатор української пісні": В аварії загинув народний артист України

понеділок, 7 жовтень 2024, 21:29

У Закарпатській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув народний артист України Богдан Сташків, а його дружина досі перебуває у тяжкому стані, за її життя борються медики. Про трагедію повідомила у понеділок, 7 жовтня, голова Івано...