Такого навмисне не придумаєш: Жінка дізналася про зраду чоловіка з оголошення про його нове весілля (фото)

Пара з Нью-Йорка три роки прожила в шлюбі, але напередодні вінчання і великого свята, яке вони планували кілька місяців, чоловік без пояснень подав на розлучення. Причину такого вчинку жінка дізналася через пару років, прочитавши в New York Times замітку про його весілля. Ображена до глибини душі подробицями зради, покинута наречена виклала свою історію в колонці New York Post, передають Патріоти України.

Нікіта і Роб познайомилися влітку 2013 року, і вже зимою почали жити разом. Стосунки професійної танцівниці і фітнес-підприємця складалися гармонійно, і два роки по тому вони одружилися на скромній церемонії. Пишне весілля пара запланувала на серпень 2017 року: вони придбали вбрання, забронювали місце, запросили родичів і обрали святкове меню. Але в березні, за 5 місяців до весілля, все різко змінилося: Роб заявив, що втомився і потребує особистого простору. Нікіта на тиждень поїхала до подруги, щоб дати коханому відпочити, але після повернення чоловік зажадав розлучення, ніяк не пояснивши причину свого рішення. Подружжя роз'їхалися і в січні 2018 офіційно розлучилося.

"Він перестав зі мною спілкуватися. Я подумала, що у нього проблеми зі здоров'ям, через які його особистість змінилася, - розповіла Нікіта. - Крім емоційного болю, я витратила на весілля багато грошей. Тепер, завдяки його оголошенню про весілля, я розумію, що сталося. Він зустрів іншу жінку. Навіть його сім'я, з якою я дружила, була вражена нашим розривом. Він був моїм найкращим другом, і все моє життя було зруйноване. Я підозрювала, що він мені зраджував, але коли я про це запитала, він так і не відповів мені".

У замітці New York Times, яка відкрила Нікіті правду, говорилося, що Роб і його нова дружина Лорен почали зустрічатися в січні 2017 року. Також в ній було зазначено, що він ніколи не був одружений.

"Це було новиною для мене, бо я була його дружиною в січні 2017 року. Ми розлучилися в кінці березня, - пояснює Нікіта. - У тому ж місяці я дізналася, що вагітна. Він сказав мені, що не хоче дитини. У травні у мене стався викидень - здається, через стрес. Я дзвонила з лікарні, але він не приїхав. Ніщо не може зрівнятися з цим болем".

Колишній чоловік Нікіти Роб з новою дружиною ЛоренФото: nypost.com

Друзі Нікіти зв'язалися з газетою, яка вибачилася і виправила сімейний стан Роба, але жінці не стало легше. "Він публічно зізнавався, що зустрічався з цією жінкою, поки ми були одружені - подробиці його зради були викладені в замітці, - журиться вона. - Після того, як ми розлучилися і розібралися з документами, ми більше не розмовляли. Я багато працювала і лікувалася, щоб з цим впоратися. Але коли ця історія вийшла назовні, відкрилися старі рани".

Нікіта побажала Робу і його новій дружині щастя, попросивши лише одного - правди. Сама ж вона знову знайшла любов в нових відносинах. "Він чудова людина, нічого не приховує. Я вважаю, що кожен гідний любові, заснованої на правді. Після болю можна знайти щастя", - вважає вона.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...