Такого ще ніколи не було: У лікарнях Чернівців закінчилися місця для хворих на коронавірус (відео)

Чернівецька область лідирує за кількістю інфікованих коронавірусом — заразилися 1948 осіб, 55 осіб померли.

У Чернівцях у всіх трьох базових лікарнях закінчилися ліжко-місця для пацієнтів з коронавірусом. Про це повідомив мер міста Олексій Каспрук, передають Патріоти України.

«Закінчилися місця у міських лікарнях для коронавірусних хворих. Усі три лікарні, які ми передбачали для лікування хворих на коронавірус, уже повністю заповнені… У Чернівцях ніколи ще всі три лікарні не були повністю заповнені хворими на пневмонії та вірусні інфекції», — сказав він.

За словами Каспрука, третя міська лікарня почала приймати хворих на коронавірус минулої п’ятниці. «З таким темпами і в обласних не буде вільних ліжок. Обласна влада готує госпіталь ветеранів війни для прийому пацієнтів з COVID-19», — додав міський голова.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...