Таку можна зустріти в барах та кафе: Експерт розповів про популярний спосіб підробки горілки (відео)

Не завжди фальсифікований алкоголь є неякісним.

Серед усіх алкогольних напоїв в Україні найчастіше підробляють горілку. Фальсифікату пива немає. Про це в ефірі телеканалу Obozrevatel TV розповів експерт алкогольного ринку Ростислав Чайківський, передають Патріоти України.

"Переважна більшість горілки, яку наливають у барах і ресторанах, не є справжньою горілкою", – заявив він. "Вони переважно купують її на розлив у тих, хто продає фальсифікований алкоголь", – додав експерт.

Водночас він зазначив, що не завжди фальсифікований алкоголь є неякісним. "Є виробники, які всю продукцію ллють на одній лінії, але на частину клеять акцизні марки, з яких сплачують акциз, а на частину – підроблені акцизні марки".

Експерт сказав, що звичайний споживач навряд чи зможе відрізнити фальсифікат від оригінального продукту. Утім, він порадив не купувати алкоголь в інтернеті й віддавати перевагу великим торговельним мережам. За його словами, у великих супермаркетах ризик придбати фальсифікат значно нижчий.

До того ж Чайківський запевнив, що "підробляти пиво немає сенсу". "Там немає таких акцизів, як на міцні алкогольні напої. Тому щодо пива можна не турбуватися".

Джерело: Обозреватель

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...