Таки отруїли? З'явилося фото опухлого Навального

Російський опозиціонер Олексій Навальний розповів про можливі причини появи алергічної реакції, в результаті чого у нього сильно опухло обличчя, і продемонстрував фото. Відповідний пост засновник Фонду боротьби з корупцією РФ опублікував на своїй сторінці, повідомляють Патріоти України.

«От і в мене контактний дерматит. Доторкнувся до чогось, швидше за все до мила або іншої косметики, і почалася раптова гостра алергічна реакція», - написав Навальний.

У той же час Навальний допустив версію спроби отруєння. «Те, що отруїли місцеві менти, я виключаю - вони були шоковані моїм виглядом і тим, що відбувається, більше за мене. Тут скрізь камери, ми запросили їх офіційно. Потрібні ті моменти, коли всіх виводили на прогулянку, або дзвінки. Якщо в цей час в камеру заходили якісь люди, то версія з отруєнням стає дуже вагомою», - написав він. Цієї версії спочатку дотримувалася і його лікар-офтальмолог Анастасія Васильєва, яка вважає, що стан опозиціонера пов'язаний з дією невизначених хімічних речовин».

Нагадаємо, Олексій Навальний був затриманий 24 липня, коли вийшов на ранкову пробіжку, в день народження дружини. Він був затриманий за повторне порушення встановленого порядку організації або проведення неузгодженого мітингу або ходи. З якою саме акцією це пов'язано — невідомо.

28 липня стало відомо про його госпіталізацію. Заявлялося, що причина - алергія, але лікарка не виключала токсичного ушкодження шкіри і слизових невідомою хімічною речовиною з допомогою якоїсь "третьої особи". Васильєва просила провести судово-медичну експертизу.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...