Такий він, "русский мир": У Росії лежачого пацієнта везли в ковші трактора до застряглої в снігу "швидкої" (відео)

Кумедний та одночасно обурливий випадок стався у Тверській області Російська Федерація. Лежачого пацієнта везли до "швидкої допомоги" у ковші трактора через не розчищену дорогу. Про це повідомляє прес-служба прокуратура Тверській області у Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався ще 29 січня в одному з сіл Бежецького району Тверської області. Для лежачого хворого викликали "швидку допомогу", але доїхати до нього медики не змогли через не розчищену від снігу дорогу. Лікарям довелося своїм ходом добиратися до хворого.

У свою чергу водій "швидкої допомоги" попросив допомоги в перевезенні хворого у місцевого фермера. Пацієнта поклала в ківш трактора разом з медиками та їх так довезли до машини "швидкої".

Відео такого нестандартного підходу до перевезення хворого потрапило в мережу та зацікавило правоохоронців. Прокуратура Тверськох області почала перевірку за даним фактом.

"Бежецьким міжрайонним прокурором Тверської області організована перевірка за повідомленням із засобів масової інформації про те, що швидка допомога не змогла проїхати в одне з сіл Бежецького району через не очищені від снігу дороги, у зв'язку з чим хворого доставили до карети швидкої допомоги в ковші трактора", - йдеться в повідомленні.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...