Таких грудей ви ще не бачили: Дівчина витратила $40 тисяч, щоб кардинально змінити зовнішність (фото)

Жителька Уельсу, яка щодня стикалася з глузуваннями через свої пишні форми, змогла повністю змінити свою зовнішність. Для кардинального перетворення їй знадобилося три роки та близько $40 тисяч, інформують Патріоти України.

Як пише The Sun, 28-річна Жасмін Дей працювала бухгалтером і постійно була в депресії через свою зайву вагу. Вона часто чула образливі коментарі, і один із них став переломним. Близька людина назвала її товстою, після чого британка зрозуміла, що потрібно повністю змінювати своє життя, і почала вона зі схуднення.

Дівчина виключила з раціону солодощі, почала відвідувати спортзал і настільки втягнулася, що зайнялася пауерліфтингом. Але на цьому Жасмін не зупинилася. Вона вирішила змінити розмір грудей до рекордного, зробити бразильську підтяжку сідниць та вирівняти зуби. Британка перенесла кілька операцій, щоб стати впевненою у собі.

"Наразі я дуже задоволена своїм виглядом і справді полюбила своє тіло", - каже Жасмін. Зараз дівчина веде сторінку в Instagram, де регулярно показує свої силові тренування і хвалиться тілом.


Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...