"Таких історій було дуже багато": Ветеран АТО Ананьєв розповів про зрадників у ЗСУ (відео)

Відомий блогер та письменник впевнений, що в усьому винна ефективна ворожа пропаганда.

Валерій Ананьєв. Фото: Українська правда.

На початку військової агресії Росії проти України 2014 року серед українських військовослужбовців-вихідців зі сходу країни спостерігалося багато випадків колабораціонізму та зради. Про це в авторській програмі журналістки Христини Бондаренко Христя Talk на каналі "OBOZREVATEL" в YouTube розповів ветеран АТО, письменник, блогер, мандрівник Валерій Ананьєв, передають Патріоти України.

За непідтвердженою офіційно інформацією, тодішній командувач Десантно-штурмових військ став на бік російсько-терористичних сил і віддав наказ військовим зняти з автоматів бійки, додав він. "Таких історій було дуже багато. В мене частина знаходиться в лісі під Дніпром. Практично всі, хто там служить – це хлопці з сходу країни, з Луганську, Донецьку, Запоріжжя, Дніпра, Харкова. Тож очевидно, що багато у кого там родичі або вони самі звідти. Пропаганда – річ дуже потужна на незрілу свідомість", – розповів Ананьєв.

За його словами, на одному з відео в YouTube був зафіксований факт зради тодішнього командувача Десантно-штурмових військ (колишні ВДВ) який, зокрема, віддав наказ роззброїти українських бійців.

"Я бачив відео. Це був його наказ. Є відео, де він обнімався з командиром сепаратистів. Якщо я не помиляюсь, на цьому відео звучало, що він наказав витягти і здати бійки з автоматів. Після цього я шукав це відео в YouTube, я хотів його використати в книзі, але я його не знайшов", – розповів ветеран АТО.

Джерело: Обозреватель

Шанс на порятунок! Аналіз крові може показати ризик виникнення раку за сім років

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:59

Згідно з дослідженнями, аналіз крові може виявити ранні ознаки раку за сім років до постановки діагнозу. . У дослідженні Oxford Population Health було визначено 618 білків у крові хворих на рак, пов’язаних з 19 різними типами захворювання, включаючи р...

"Аналіз довів": Вчені розгадали таємницю прадавнього "дерева життя"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:30

Дослідження ДНК свідчать, що ці унікальні дерева вперше з'явились на острові Мадагаскар 21 мільйон років тому. Звідти їхнє насіння перенесло океанічними течіями до Австралії, а також до материкової Африки, де вони утворили окремі види. Через незвичайну...