Таких вже не випускають: У Києві помітили дуже цікавий автомобіль (фото)

Автомобілі Pontiac Sunbird випускалися на заводах в США і Мексики до 1994 року, після чого їх змінила нова модель Pontiac Sunfire.

На одній з парковок Києва засвітився яскраво-червоний автомобіль Pontiac Sunbird третього, останнього покоління 1989 - 1994 рр. Цієї американської автомобільної марки вже немає, вона припинила існування в 2009 році. Про це повідомляє "Автоцентр", передають Патріоти України.

У профіль Pontiac Sunbird нагадує Opel Ascona С. Зовні він відрізняється світлотехнікою і аеродинамічним бампером. А схожість з Opel Ascona С не випадкова, адже побудовані обидві ці машини на одній передньопривідній платформі J200.

Під капотом у "американця" спочатку стояли 4-циліндрові агрегати робочим об'ємом 2,0 л: атмосферний в 96 л. с. і 165-сильний турбований.

Однак в 1991 році їх змінила 3,1-літрова "шістка" на 140 к.с - саме такий агрегат і стоїть на машині, що помітили у Києві, про що свідчить відповідний шильдик на передньому крилі.

Автомобілі Pontiac Sunbird випускалися на заводах в США і Мексики до 1994 року, після чого їх змінила нова модель Pontiac Sunfire.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...