"Таможня берет добро": СБУ заарештувала нового главу Одеської митниці Грибанова (фото, відео)

Михайло Грибанов знаходиться на посаді менше 3 місяців. Він був призначений на початку березня 2020 року. Що йому інкримінують, поки невідомо.

У середу, 13 травня, співробітники СБУ прийшли з обшуками на Одеську митницю. Першим про це повідомив колишній депутат Ради Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Зараз СБУ проводить масові обшуки і затримання на Одеській митниці", - повідомив екс-нардеп. Він уточнив, що арештовують нібито людей колишнього голови Митної служби України Максима Нефьодова.

Мосійчук показав кілька кадрів, на яких зображений арешт імовірно керівника Одеської митниці Михайла Грибанова. На відео співробітники СБУ кладуть скутого наручниками чоловіка на асфальт і обшукують, після чого садять в автомобіль.

Важливо зазначити, що Грибанов знаходиться на посаді менше 3 місяців. Він був призначений на початку березня 2020 року. Що йому інкримінують, поки невідомо. На момент публікації СБУ не повідомила деталей справи. Однак на фото, оприлюднених Мосійчуком, показаний стіл в кабінеті з купюрами доларів, навколо яких стоять силовики. Можливо, мова йде про хабарі.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...