Тепер бідолаха боїться спати у власному домі: Жінка виявила у своєму ліжку незнайомого закривавленого чоловіка (фото)

Жінка жахнулася, побачивши кадри з камери спостереження, на яких таємничий зловмисник заснув на її ліжку. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

22-річна Кейтлін Салліван пригадала, що перебувала у подруги, коли отримала сигнал на телефон з камери її спальні. Переглядаючи знятий матеріал, мешканка Соші, Шотландія, побачила, як незнайомець увійшов до кімнати і ліг спати.

Після інциденту, що стався 31 серпня близько 7:45 ранку, Кейтлін зателефонувала до поліції. Вона зустріла копів у себе вдома, але закривавлений гість встиг піти. Пізніше Кейтлін отримала повідомлення від цього чоловіка у Facebook, де він перепросив та подякував їй за те, що вона дозволила йому трохи поспати. Тепер жінка боїться, що він може повернутися.

Вона сказала: "Я не могла повірити своїм очам. Я була така шокована, я не знала, хто він такий. Я не могла повірити, що в моєму ліжку був чоловік. Я не розумію, як він потрапив до мого дому. Відтоді я не залишалася в цьому будинку. Я ніколи не хочу повертатися до цього будинку. Справа в тому, що і я, і мій маленький син спимо в цьому ліжку. Якби я була там, він, мабуть, забрався б до мого ліжка і спав поряд зі мною".

Через день після шокувального інциденту Кейтлін отримала повідомлення від чоловіка, який сказав, що сподівається зустрітися з нею. У повідомленні йшлося: "Щиро перепрошую, я погано почуваюся. Дякую, що дозволили мені опустити голову на три години, сподіваюся, жодної шкоди не було".

Кейтлін була менш ніж приголомшена реакцією поліції на повідомлення, яка порадила їй заблокувати його. Вона додала: "Хто сказав, що він не повернеться? Його не покарали за це, тож він може зробити це знову. Мої сусіди сказали, що чоловік намагався проникнути до мого дому напередодні ввечері, близько 22:00, його бачили, як він кричав та волав".

Представник поліції Шотландії повідомив: "Жодного злочину не було встановлено, і з заявником була розмова. Поліція не отримувала жодних подальших скарг чи повідомлень щодо цього інциденту".


В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...