Тільки капелюх, кросівки та окуляри: Оголена молода жінка пройшлася центром міста в спеку (фото)

У колумбійському портовому місті Картахена очевидці зняли на відео повністю оголену молоду жінку. Про це пише dailystar.co.uk, передають Патріоти України.

Вона йшла вулицею в кросівках, капелюсі і сонцезахисних окулярах в районі Марбельї. Коли жінка привернула увагу групи мотоциклістів, вона, як повідомляється, закрила обличчя та спробувала не звертати на них уваги.

Гола жінка в Колумбії / © dailystar.co.uk
Місцеві ЗМІ стверджують, що їй було від 25 до 30 років і що вона була туристкою у місті. Незрозуміло, чому вона вирішила роздягнутися, але, можливо, вона так зробила через 40-градусну спеку.

Столична поліція Картахени поки що не відреагувала на інцидент. Один місцевий мешканець прокоментував: "Невже ніхто не міг дати їй щось, щоб прикритись або заплатити за таксі? Яке сумне суспільство, яке просто знімає відео та веселиться".

Інші вважали, що вона була впливовою особою, що здійснює прогулянку оголеною заради популярності в Мережі.

Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...

Автоцистерна, наповнена газом, врізалась у блокпост на Рівненщині, є жертва та постраждалі (фото)

субота, 28 вересень 2024, 16:42

Зранку 28 вересня у Рівненській області на трасі "Київ – Ковель – Ягодин" у блокпост врізалась автоцистерна, наповнена газом. Одна людина загинула, ще двоє – у лікарні. Про це у Facebook повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції У...