Той, кого назвали небезпечним ворогом Путіна: Про вбитого в Києві іноземця розповіла мати покійного

Убитий в Києві на початку жовтня 22-річний Джавід Гаджиєв, якого відомий політик назвав ворогом Путіна, був онуком відомого азербайджанського композитора Тельмана Гаджиєва, працював в Україні в банку і займався бальними танцями. Про це в інтерв'ю виданню "1news" розповіла мати вбитого, Міна Гаджиєва, зазначають Патріоти України.

За словами Гаджиєва, її син був талановитою, доброю і різнобічно обдарованою людиною. Підозрюваний у його вбивстві, Алі Айдин оглу Абдуллаєв, виявився другом Гаджиєва, з яким вони були знайомі з першого курсу університету.

"Але з першого ж семестру Алі відрахували за прогули і неуспішність. Він потім 3,5 років обманював батьків, говорив, що навчався в інституті. Джавід всім допомагав. І з Алі він підтримував стосунки, той не раз був у нас вдома, на дні народження приходив", - говорить Гаджиєва.

За її словами, перед вбивством Алі кликав Джавіда до Києва, щоб здійснити подорож в Будапешт. Заради цього Гаджиєв навіть скасував закордонну поїздку.

"30-го він прилетів до Києва, 1 жовтня написав мені, сказав, що сидить в італійському ресторанчику, послав фото звідти, усміхнене. Я не знала, що це його остання фотографія!", - каже мати вбитого.

Фото підозрюваного

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...