​Той, що обіцяє рай Х*йлу та вбивцям захисників України: Патріарх Кирило заявив, що тіла вірян не підкорятимуться законам фізики

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило під час проповіді на Вознесіння заявив, що віряни зможуть проходити крізь стіни і миттєво переміщуватися у просторі після другого пришестя Господа, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Storm.

За словами предстоятеля Російської православної церкви, тіла християн не підкорятимуться законам фізики і отримають можливості, що були у Ісуса Христа.

«Ті, хто помер, воскреснуть зі своїми тілами, а у тих, хто буде жити до останнього моменту людської історії, зміняться тілеса. І це будуть вже інші тіла – тіла реальні, але подібні до того, яке мав Спаситель після свого воскресіння», – сказав патріарх.

«Ось така дійсно велика таємниця, за словом апостола Павла, відкривається нам у сьогоднішньому спогаді про Вознесіння Господа і Спасителя», – додав священнослужитель після літургії в храмі святого благовірного князя Олександра Невського біля Передєлкіно.

Він зазначив, що думки християни мають спрямовувати за межі людського життя.

«Ми повинні мати на увазі вічну перспективу, а хто обмежується лише земними цілями, програє безповоротно», – сказав патріарх Кирило.

Раніше патріарх Московський і всієї Русі Кирило провіз чудотворну ікону Богородиці вулицями Москви на «Мерседесі» з мигалками та кортежем супроводу, й також помолився за перемогу над коронавірусом.

Також Московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви.

Під час епідемії коронавірусу у Києві люди зібралися на богослужіння у Московській церкві. Віряни стояли на вулиці, не дотримуючись дистанції. Батьки вивели дітей на дитячий майданчик, що розташований поруч із церквою.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...