"Треба було відкрити раніше": Сина здивував лист, написаний покійною матір'ю 60 років тому (фото)

Американець Вейр Лундстедт був вкрай здивований, прочитавши листа від покійної матері Каролін. Жінка написала синові відверте послання у день вбивства американського президента Джона Кеннеді - 22 листопада 1963 року. Про це повідомляє телеканал WMUR 9, передають Патріоти України.

У той чорний день для американської нації Каролін переживала глибоку втрату й хотіла поділитися своїми емоціями та переживаннями з цього приводу. Тож вирішила написати листа своїм маленьким синам. Вейр розповідає, що знайшов послання випадково, коли перебирав речі після смерті батька минулого місяця.

"П’ятниця, 22 листопада 1963 року. Дорогий Вейре, ти зараз спиш у своєму ліжечку нагорі, ще занадто маленький, щоб усе це усвідомлювати", — зачитав Лундштедт, розрізавши печатку на конверті. Чоловікові знадобилася хвилина, щоб взяти себе в руки, коли гору взяли емоції.

"Колись ви з братом прочитаєте про це у підручнику з історії. Знайте, що він був, як ми вважаємо, хорошим, чесним, відданим, енергійним і невтомним молодим президентом. Перебував в пошуках міцного миру у всьому світі. Так шкода, що хтось знищив цю вкрай важливу людину. З любов’ю, ваші мама і тато", – написала жінка у 1963 році. Після прочитаного Вейр не міг стримувати сліз. "Я мав відкрити це раніше", – сказав він.

До слова, Джону Кеннеді на момент вбивства було 46 років. Політик активно готувався до чергової президентської кампанії й задля агітації активно їздив по країні. Його застрелили перед натовпом прихильників у Далласі 22 листопада 1963 року. На похороні Кеннеді було понад 100 глав держав і представників різних країн, а ще мільйони людей дивилися церемонію прощання по телебаченню.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...