Треба ж було вийти заміж за таке "щастя": У Дніпрі чоловік посеред площі побив та пограбував власну дружину

Бризнув балончиком і побив: У Дніпрі чол…

У Дніпрі на Новокодацькій площі чоловік скоїв напад на власну дружину, з якою взяв шлюб лише два місяці тому. Негідник спочатку бризнув в обличчя жінки з перцового балоначика, потім побив, і зрештою відібрав речі, зазначають Патріоти України.

Про все це стало відомо після того як до поліції зателефонувала 27-річна жінка, яка повідомила, що проти неї застосував силу власний 41-річний чоловік. Що стало причиною конфлікту не відомо. Тим більш, що пара нещодавно відгуляла медовий місяць, передає "Репортер".

Коли правоохоронці прибули на місце інциденту, з'ясувалося, що чоловік спочатку бризнув балончиком в очі потерпілій, завдав кілька ударів і відібрав сумку, в якій, окрім речей, були ще і документа. На чоловіка наділи кайданки і відвезли у райвідділ.


Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...