Тренд сезону: У Кличка "ламають" ще один міст

Так співпало, що наразі в Києві мінімум три "гарячі" мостові теми, де щось роблять, роблять під особистим наглядом міського голови, і де кінця-краю не дуже видно. З різних причин. Шулявській, міст до Володимирівської гірки та Подільсько-Воскресенський.

Не встигли кияни оговтатись з запуском "красунчика", котрий поєднав дві паркові зони центру столиці, та його нещастями зі скляним перекриттям, як знов нагадав про себе найамбітніший мостовий проект мерства Кличка . Стало відомо, що настав етап знесення непотрібних тепер і дуже неестетичних тимчасових опор, зазначають Патріоти України.

"В бюджеті Києва на 2019 рік на будівництво Подільського мостового переходу заплановано фінансування в сумі 630 тисяч гривень. Наразі на арковому мосту через Дніпро розпочалися роботи по демонтажу тимчасових опор та демонтажу робочих проходів допоміжних споруд, тривають роботи по зварюванню стиків арки, а також огляд і герметизація болтових з'єднань", - йдеться у повідомленні комунального підприємства "Інженерний центр".

Так має виглядати наддніпровська дільниця мостового переходу, після того як приберуть тимчасові опори. Макет

Окрім того, почалася підготовка до будівництва заїзду з вулиць Набережно-Хрещатицька та Верхній Вал на Подільський мостовий перехід. Вже почали перевлаштувати теплові мережі, водопровід, каналізацію, електричні та телекомунікаційні мережі. Виконуються будівельні роботи по встановленню огорожі будівельного майданчика.

"Також триває спорудження естакади на Русанівських садах від опори №20 до опори №26. Ведеться бетонування паль шляхопроводу на ділянці від вул. Центральної Садової до залізниці. На естакаді на Трухановому півострові влаштовують тротуар в прогоні 19-29В та встановлюють короби для комунікацій. Проводиться монтаж бар'єрної огорожі естакади в урочищі Горбачиха", - кажуть у відомстві.

Таку презентацію Подільсько-Воскресенського мосту робили у березні 2019 року. Відчуйте масштаб будівництва:

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...