Труп у килимі в центрі Харкова: Поліція оперативно з'ясувала, що сталося

40-річний харків'янин ще 12 липня прийшов у гості до 46-річного знайомого...

Поліція Харкова встановила особу людини, чий труп був знайдений загорнутим в килим біля гаража по проспекту Маршала Рибалко, повідомляють Патріоти України.

Як з'ясувалося, 40-річний харків'янин ще 12 липня прийшов у гості до 46-річного знайомого. Через якийсь час господар покинув свою квартиру, а коли повернувся, то знайшов знайомого без ознак життя. Злякавшись звинувачення у вбивстві, він загорнув тіло одного в килим і виніс до прилеглих гаражів.

Судмедексперти вже встановили, що смерть громадянина настала через гостре порушення кровообігу. Таким чином, слідчі змінили додаткову позначку в кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство») з «очевидного вбивства» на «природну смерть».

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...