"Три людини сперечалися. Вони були, ймовірно, п'яні": Побиту на турецькому пляжі українську топ-модель звинуватили в брехні (фото)

У Туреччині розгорівся скандал після того, якукраїнська модель Дар'я Кирилюк заявила до поліції про побиття на пляжі Момо в Чешмі, передають Патріоти України.

Кирилюк розповіла, що охоронці побили її та ще трьох дівчат без будь-якої причини. А адміністрація клубу намагається приховати злочин і виставити все так, ніби її побив її ж хлопець.

"Спочатку вони побили мене і мого хлопця. А потім стверджують, що мій хлопець б'є мене", – написала модель в соцмережі і додала, що імена тих, хто побив її – Мірач і Дада.

Турецькі ЗМІ пишуть про свідка, який стверджує, що живе навпроти будинку, орендованого Кирилюк та її хлопцем. І чув крики з будинку близько 22.00 в ніч на 31 липня.

"Три людини сперечалися. Вони були, ймовірно, п'яні. Вони лаялися англійською. Я бачив побиту молоду жінку. Вона вийшла з дому і заховалася. Я подзвонив до поліції", – розповів він.

Бійку між Кирилюк та її хлопцем нібито зняли камери спостереження. Співробітники служби безпеки не били Кирилюк, як вона це стверджує, таку заяву зробила адміністрація пляжу в соціальних мережах. А власник пляжу в Чешмі Бурак Бешер сказав, що інцидент стався за межами закладу і не має відношення до його співробітників.

"Інцидент засмутив нас. Ми не брешемо, є свідки, і ми будемо діяти усіма законними методами", – заявив він. Начебто п'яна компанія Дар'ї сама спровокувала конфлікт, кидаючись льодом. На ґрунті цього у моделі і її друзів зав'язалася бійка з іншими відвідувачами, а охоронці пляжу були змушені рознімати дебоширів.


Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...