"Тримай щеплення!": Бомж загнав шприц у спину москвича після відмови у милостині

У Москві бездомний встромив шприц у росіянина після відмови в милостині. Про це повідомляє "Комсомольська правда", передають Патріоти України.

Москвич повертався додому з роботи і дорогою зайшов в магазин. На виході до нього підійшли бездомні і почали випрошувати гроші. Чоловік проігнорував їх прохання. "Тоді тримай щеплення", - почув на свою адресу потерпілий. Після цих слів він відчув біль у спині, дотягнувся до місця удару і витягнув шприц.

За його словами, бездомні після нападу сховалися у дворах. В цей час їх знайти не вдалося. Чоловік звернувся до медиків і здав аналізи на можливі інфекції. На цей час лікарі не виявили ніякого зараження, але попередили пацієнта, що деякі захворювання, такі як ВІЛ-інфекція, проявляються в організмі через півроку.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...