"Це була реакція на образи у мій бік": 15-річна тіктокерка вибачилася за свої слова про українську мову

Тіктокерка з ніком maybe_lizaaaaa вибачилася за свої слова про українську мову. Напередодні 15-річна дівчина потрапила у скандал, опублікувавши лайливе відео. Та, схоже, що вже за день вподобання блогерки різко змінилися. 19 лютого вона записала нове відео, де заявила, що усі роблять помилки, і вона – не є винятком, інформують Патріоти України.

Що сказала тіктокерка

"Я прошу пробачення за негативне висловлювання щодо української мови. Це була реакція на образи у мій бік через погану вимову, коли говорю українською", – зазначила вона.

"Насправді ж я добре знаю українську. Я добре нею володію, але з невеличким акцентом. Мені подобається жити в Україні", – запевнила блогерка.

Й додала, що "жодного образливого слова у бік самої країни не сказала". Дівчина запевнила, що не хотіла нікого образити, і сподівається, що усі це зрозуміють.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...