Це було кохання із першого погляду: Українець заради нареченої відмовляється залишати Ухань

Юрій та Роксен живуть разом у заблокованому місті вже понад 2 місяці і там же мають намір святкувати День закоханих.

Юрій та Роксен. Фото: скріншот з відео.

Поки частина українців в Ухані з нетерпінням чекає на евакуацію дехто з наших співвітчизників не збирається залишати місто і причина цьому – кохання. Саме з романтичних міркувань залишається у місті-осередку розповсюдження коронавірусу киянин Юрій, котрий уже 2 роки живе і працює у Китаї, повідомляють Патріоти України.

Хлопець розповідає, що закохався у свою майбутню дружину з першого погляду. А напередодні Нового року освідчився дівчині – і вона погодилася. Юрій та Роксен живуть разом у заблокованому місті вже понад 2 місяці. Роксен – із Південної Африки і уряд її країни вирішив, що не буде евакуйовувати своїх громадян.

А полетіти разом до України вони не можуть, адже офіційно ще не одружені і не мають весільного сертифікату. "Тому 14 лютого (на День закоханих) ми залишаємось тут і будемо святкувати, як зможемо", – каже Юрій. Наречені зазначають, що всього необхідного для життя в Ухані їм вистачає. Попри те, що люди на роботу поки не ходять, зарплату їм все одно виплачують. Однак людей на вулицях досі мало і всі ходять у масках і рукавичках. Уряд радить не виходити з дому, всі розважальні заклади та різні об’єкти інфраструктури нині зачинені, тому закохані вимушені багато часу проводити вдома.

"Ми на 100% готові до подружнього життя. І сподіваємось, що до нашого весілля кордони Уханя відкриються і ми зможемо спокійно полетіти додому і зустрітись з нашими рідними", – додає хлопець.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...