Це ще був той квест": Під час масованого удару РФ по Україні жінка народила у бомбосховищі

Сьогодні під час повітряної тривоги у Калуші народився хлопчик. Дитина з’явилась на світ саме у момент відбою. Про це адміністрація пологового будинку повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, передають Патріоти України.

«Пологи в бомбосховищі під час масштабної тривоги- ще той квест! Але нас не здолати! Все буде Україна! Ми обов’язково переможемо!».

Невдовзі медики повідомили, що надзвичайно мужньою парою стали Діана та Микола Кажук. В них народився син Артем вагою 2600 грамів.

«Тривога була довгою. Ми їх спустили у бомбосховище, й вони там народили. Микола її дуже підтримував, він — молодець. Пологи у жінки були від самого ранку, вона тужилася й старалася. І от, коли прозвучав відбій тривоги, Діана народила», — розповіла «Суспільному» виконувачка обов'язків керівника медустанови Леся Григорів.

"Бо похоронка – це "двушка" в Пензі": Військовий-історик розповів про головну мрію родичів окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 22:41

У депресивних регіонах Росії родини військових мріють про похоронку, адже це своєрідна звістка про майбутні грошові виплати. Таку думку висловив музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко, передають Патріоти України. За його сло...

Київ накрило аномальне природне явище (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 21:55

Попри те, що в Україну прийшло метеорологічне літо, жителі столиці спостерігали аномальне явище природи. Про це пишуть користувачі "Фейсбук" спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський" – житлові масиви Дарницького р-ну м. Києва, передають Патріоти Украї...