Це здається неможливим, але: Шляховики в окупованому Криму зробили чотири помилки у слові "діти" (фото)

В окупованому Криму у Севастополі шляховики зробили чотири помилки у слові «діти», наносячи розмітку на дорогу. У результаті на дорозі поряд з намальованим знаком «Дети» з'явилося дивне попередження – «тиде». Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

У пресслужбі департаменту транспорту Севастополя, як повідомляють «РИА Новости», стверджують, що стільки помилок у слові з чотирьох букв – це людський фактор. Мовляв, працівники шляховоъ служби робили розмітку пізно вночі і переплутали трафарети. На цю мить напис вже зафарбували.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом: Хто отримає прибавку відразу за кілька місяців

понеділок, 6 травень 2024, 9:05

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.