Ці кумедні тварини: Вівця, котра думає, що вона собака, як справжня британка, ще й обожнює футбол (відео)

Вівця Роло, яку було врятовано в дитинстві та виховано серед шотландських вівчарок, переконана в тому, що вона собака. Так, принаймні, стверджує її господар. За словами Емліна Робертса з уельського містечка Гвінедд, вівця активно змагається з коллі в стрибках через обруч, обожнює гуляти на повідці та доглядає за качками, що пасуться в окрузі.
Але більше всього Роло любить дивитися по телевізору футбол після хорошої вечері. А свою кличку вівця успадкувала від назви її улюблених цукерочок.

Вівця Роло, яку було врятовано в дитинстві та виховано серед шотландських вівчарок, переконана в тому, що вона собака. Так, принаймні, стверджує її господар. За словами Емліна Робертса з уельського містечка Гвінедд, вівця активно змагається з коллі в стрибках через обруч, обожнює гуляти на повідці та доглядає за качками, що пасуться в окрузі. Але більше всього Роло любить дивитися по телевізору футбол після хорошої вечері. А своє прізвисько вівця успадкувала від назви її улюблених цукерочок.

Е.Робертс врятував Роло одній з довколишніх ферм. Перший рік свого життя ягня провело з собаками, яких господар спеціально готує до участі у виставках і, зокрема, в змаганнях на швидкість і спритність. Спостерігаючи за тренуваннями шотландських вівчарок, вівця поступово набиралася досвіду, і тепер Е.Робертс переконаний в тому, що його вихованка куди розумніша, ніж середньостатистичне жуйне парнокопитне, повідомляє Бі-бі-сі. Його собаки теж помітно виділяються з числа своїх родичів; пес Нелл, наприклад, відомий тим, що уміє їздити на чотириколісному мотоциклі. І Е.Робертс свого часу боявся, що вівчарки віднесуться до нової сусідки як до паршивої вівці. Але побоювання опинилися марні: присутність Роло їх аніскільки не схвилювало. "А зараз вона приходить в будинок, щоб поїсти і подивитися телевізор. Приходить щодня точно за розкладом - і б'ється головою в двері, якщо я забув її наперед відкрити. І росте вона абсолютно як собака. Вона напевно і сама вважає себе собакою", - говорить господар. Незабаром Роло і сама спробує себе в амплуа атлета: найближчим часом вона дебютує на собачій виставці.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...