Ціною життя дозволив відхід гарнізону та евакуацію з Авдіївки: У нерівному бою з окупантами загинув Кирило “Німець” Ульман

Під Авдіївкою 15 лютого загинув український військовий, боєць протитанкового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади Кирило Ульман “Німець”, в цивільному житті відомий як засновник бренду з виробництва комбучі GODZYKI (популярного безалкогольний напій на основі чайного гриба.-ред.) .

Першою про загибель військовослужбовця Кирила Ульмана з позивним "Німець" повідомила його дружина Дар'я, котра стала удовою лише через неповні п'ять місяців після весілля.

"Прощавай, рідний. Ти дивовижний, ти знаєш! Але, щодня буду казати це вголос, щоб чув. Я підтримую твій вибір боронити нашу країну. Ти - приклад! Ти - захист побратимів! Дякую за те, що ти моя родина! І це залишиться зі мною. Тепер на руці дві обручки... Я кохаю тебе", - написала жінка у своєму Facebook.

“Ціною свого життя він дозволив відхід гарнізону та евакуацію. Просто хочу, щоб ви знали, що це була прекрасна людина і воїн, добрий товариш, підприємець, чарівний чоловік моєї Даші”, — написала сестра дружини Ульмана у соцмережі Х.

Побралося подружжя лише п’ять місяців тому — 26 вересня 2023 року.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...