Цифровий детокс: 10 людей, які витримають місяць без телефона, отримають 10 тис. доларів

Американська компанія з виробництва йогурту пропонує заплатити 10 000 доларів учасникам, які проведуть місячний "цифровий детокс". Про це пише upi.com, передають Патріоти України.

Повнолітнім учасникам потрібно на місяць відмовитися від свого телефона. Програма приймає заявки до 31 січня. Для участі необхідно пояснити в есе зі 100–500 слів, чому потрібен смартфон, і описати, як програма може вплинути на їхнє життя. Буде обрано десять людей, і їм доведеться зберігати свої смартфони протягом одного місяця в сейфі, наданому Siggi's.

"Ми віримо в можливість прожити більш просте життя з меншою кількістю факторів, що відволікають. Одним з найбільших таких факторів у нашому житті сьогодні є наш телефон. Насправді, пересічна людина щодня витрачає 5,4 години на свої телефони", - йдеться на веб-сайті компанії.

Обрані переможці, які завершать програму, отримають 10 000 доларів, сейф для свого телефона, запасний "добрий старий розкладний телефон" з передплаченою SIM-карткою протягом одного місяця та тримісячний запас йогурту.

"Військо потребує людей": Жорін заявив про необхідність "негативної мотивації" для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 8:50

Наразі немає можливості мотивувати українців йти до війська лише заохоченнями. Адже зараз на кону - майбутнє всієї держави та нації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. "Я багато пишу про мобілізацію, тому ...

Одні проблеми! Доглядальниця для собак назвала чотири "найкошмарніші" породи

четвер, 9 травень 2024, 7:56

Жінка, яка вигулює собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit. "Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стал...