Цих людей не перемогти: Нікопольці посадили картоплю на дні висохлого Каховського водосховища (відео)

Поблизу Нікополя на Дніпропетровщині дно Каховського водосховища засіяли картоплею. У мережі розповсюдили відповідні відеокадри з підписом: «Нікопольці – незламні люди». Про це повідомляє dnepr.info, передають Патріоти України.

Раніше тут було потужне «Нікопольське море», від якого нічого не залишилося після підриву окупантами Каховської ГЕС. Але вже зараз на землі можна побачити зелені рівні грядки.

Коментатори пишуть, як захоплюються нікопольцями, які навіть у такий скрутний час змогли знайти застосування родючої української землі.

У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа на фабриці (фото, відео)

неділя, 29 вересень 2024, 20:15

В Алтайському краї пожежники ліквідують спалах в адміністративній будівлі «Барнаульського меблевого комбінату». Про це повідомляє пресслужба МНС Росії, передають Патріоти України. «Площа пожежі в Барнаулі збільшилася до 6 000 квадратних метрів. Підрозд...

Відомого італійського футболіста знайшли мертвим у готелі з раною голови

неділя, 29 вересень 2024, 20:00

Колишній футболіст італійського клубу Кальярі Андреа Капоне пішов із життя у 43 роки. Сьогодні вранці його знайшли мертвим у готелі в Кальярі, передають Патріоти України. Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, у Капоне виявили глибоку рану голови. Ймов...