Цицьки, ботфорти і хрестик: Українців вразило пікантне вбрання красуні на фото з топ-чиновником у Львові

У соцмережах з'явилася пікантна світлина, на якій зображено заступника міністра освіти України Ігоря Гарбарука, міського голову Львова Андрія Садового та супутницю Гарбарука Христину Тишкун. Користувачі соцмереж активно обговорюють неналежний зовнішній вигляд останньої. Скандальне фото опубліковано на Facebook-сторінці “Ху***ій Львів”, передають Патріоти України.

Дівчина одягла на офіційний захід коротку сукню з великим розрізом, яка одночасно прикрашена неймовірним вирізом, що оголює праве плече і частину грудей. На думку супутниці Гарбарука, ботфорти та хрестик, ймовірно, додали їй шарму.

Варто зазначити, що Христина Олександрівна Тишкун народилася 30 серпня 1994 року у Львові. Мешкає у Києві. Закінчила магістратуру Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю юрист-правознавець. Є засновницею компанії "БК Забудова", що спеціалізується на угодах з нерухомістю.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...