Тунель, фонтани і "золотий" басейн: Екс-нардеп показав маєток Ахметова на Київщині (фото)

Основний триповерховий маєток олігарха оточують мармурові скульптури.

Біля села Плюти Обухівського району Київської області закінчується будівництво розкішного маєтку українського олігарха Ріната Ахметова. Про це розповів в Facebook колишній нардеп Ігор Луценко, передають Патріоти України.

Ділянка в 25 гектарів оточена подвійним парканом. На території резиденції - парковка, басейн, джакузі, купіль, кілька видів лазень. Мармурові скульптури прикрашають основний триповерховий будинок. А поруч з ним буде два фонтани в античному стилі.

Звернемо увагу, що користувачі в коментарях уточнили, що "біля басейну золоті форсунки і сходи. Їх ціла юрба постачальників шукала - 24 карата золота. На території забороняють користуватися мобільниками", а "від головної будівлі наліво йде підземний тунель під ставком в гостьовий будинок, зліва".

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...