Тунель, фонтани і "золотий" басейн: Екс-нардеп показав маєток Ахметова на Київщині (фото)

Основний триповерховий маєток олігарха оточують мармурові скульптури.

Біля села Плюти Обухівського району Київської області закінчується будівництво розкішного маєтку українського олігарха Ріната Ахметова. Про це розповів в Facebook колишній нардеп Ігор Луценко, передають Патріоти України.

Ділянка в 25 гектарів оточена подвійним парканом. На території резиденції - парковка, басейн, джакузі, купіль, кілька видів лазень. Мармурові скульптури прикрашають основний триповерховий будинок. А поруч з ним буде два фонтани в античному стилі.

Звернемо увагу, що користувачі в коментарях уточнили, що "біля басейну золоті форсунки і сходи. Їх ціла юрба постачальників шукала - 24 карата золота. На території забороняють користуватися мобільниками", а "від головної будівлі наліво йде підземний тунель під ставком в гостьовий будинок, зліва".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...