Туристи-невидимки приїхали по мосту: З'явилися показові фото пляжів в анексованому Криму

В "міністерстві курортів і туризму Криму" стверджують, що з початку року на півострові відпочило 3 мільйона 346 тисяч туристів.

Російські окупанти в анексованому Криму відзвітували про понад три мільйони туристів, що побували на півострові, повідомляють Патріоти України.

В "міністерстві курортів і туризму Криму" стверджують, що з початку року на півострові відпочило 3 мільйона 346 тисяч туристів. "62% всіх туристів, що відвідали Крим, прибули по кримському мосту. Так, з початку 2019 року по мосту в Крим приїхало близько 1 мільйона 74 тисяч автотранспортних засобів, в тому числі близько 16 700 автобусів", - йдеться в повідомленні відповідного "міністерства" .

При цьому, в мережі показали фото порожніх пляжів анексованого Криму, що в корені суперечить зазначеній статистиці.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...