Тварина загинула на місці: У Харкові авто знесло вершницю з конем (фото)

Трагічна аварія сталася в Харкові. Легковик збив вершницю з конем, в результаті тварина загинула. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Харківської області, передають Патріоти України.

За даними поліції, інцидент стався 28 серпня близько 2:40 на Клочківському узвозі. "24-річну постраждалу доставили до медичного закладу, де після надання медичної допомоги відпустили додому. Кінь помер на місці події", - йдеться в повідомленні.

При тому автомобіль отримав технічні пошкодження, а саме з боку водія розбите лобове скло та неабияк пом'ята передня частина машини. Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...