"Ти продав душу терористичному диктатору": Американець з UFС розкритикував бійця з РФ за дружбу з Кадировим

Колишній чемпіон UFC американець Шон Стрікленд розкритикував російського бійця UFC Хамзата Чімаєва, який нещодавно в Instagram привітав з днем народження кремлівську маріонетку Рамзана Кадирова. Про це повідомляє Championship Rounds, передають Патріоти України.

Стрікленд заявив, що Чімаєв товаришує з терористичним диктатором. «Подобається спостерігати, як світ дивиться на цього хлопця крізь пальці. Будував життя у Швеції, потоваришував з абсолютним монстром, який майже купив його, як повію. А коли повідець став занадто тугим, втік на Близький Схід.

Тебе не повинні пускати в цю країну. Ти продав свою душу терористичному диктатору. Ти не сумісний з Америкою. Слава Богу, що ми не завдаємо ударів безпілотниками по цій частині піщаного карʼєру. Набридло, що UFC постійно забувають про те, що вони — американська компанія", — сказав Стрікленд.

Чімаєв народився в Чечні, а у 19-річному віці переїхав до Швеції. У 2023 році стало відомо, що він представлятиме ОАЕ. Цікаво, у травні цього року Стрікленд заявляв, що любить Росію.

Перед цим боєць розкритикував американців за допомогу українцям у війні з агресором.

Деяким жертвам не було й трьох років: У Німеччині викрили міжнародну мережу дитячої порнографії

середа, 9 жовтень 2024, 20:42

У Німеччині поліція затримала шістьох керівників платформи з дитячою порнографією в даркнеті (DarkNet), якою користувалися сотні тисяч людей у всьому світі. Про це 9 жовтня повідомила Deutsche Welle з посиланням на міністра внутрішніх справ Північного ...

Вирішив пожартувати з пасажирів: Поліція з'ясувала, хто закинув "міну" до вагона метро в Києві

середа, 9 жовтень 2024, 20:31

Стало відомо, хто вчинив переполох з "міною" в метрополітені Києва, коли на тривалий час довелося закрити станцію метро "Дніпро". Особою, яка закинула до потяга коробку від протигаза, виявився десятирічний хлопчина. Про це повідомили у поліції Києва, п...