У 2022-му не хотів грати з росіянами, але зараз...: Зірковий футболіст приєднається до ЦСКА Москва

Колишній півзахисник Барселони та Ювентуса Міралем П’яніч стане гравцем московського ЦСКА. Про це повідомляє інсайдер Фабріціо Романо, передають Патріоти України.

Він підпише контракт на рік з опцією продовження ще на сезон. Зазначається, що П’яніч вже перебуває в Росії, щоб завершити перехід на правах вільного агента. «Я дуже щасливий. Не можу дочекатись, коли почну грати за новий клуб. Багато чого знаю про ЦСКА, це великий клуб.

Що можу сказати фанам ЦСКА? Скоро побачимося", — цитує П’яніча пропагандистське видання РИА Новости Спорт.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни Росії проти України в Санкт-Петербурзі міг відбутися товариський матч між збірної Боснії та футболістами із країни-терориста. Проте тоді навіть зірки національної команди Боснії і Герцеговини бойкотували рішення власної футбольної федерації. Зрештою, товариська гра не відбулася. У 2022 році П’яніч не хотів грати з росіянами:

«Мені подзвонив директор збірної Мисимовіч і сказав, що є ймовірність матчу з Росією. Я відповів йому що зараз немає сенсу грати з ними, адже ФІФА та УЄФА виключила їхні команди. Чому ми? Чому не інша збірна? Весь світ платить за цю війну, чому ми повинні першими проводити з ними товариський матч?

Ця гра не має жодної позитивної сторони, для нас теж. У світі її б сприйняли дуже негативно. Особисто я нічого не маю проти російських футболістів, але якщо всі відмовляються грати з ними, то ми теж повинні бути солідарними. Я просто не можу зіграти такий матч", — казав П’яніч.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...