У Баварії вантажівка врізалася у військову колону США, водій загинув моментально

У німецькій Баварії трапилась маштабна аварія. Посеред траси вантажівка врізалася у декілька військових автомобілів США.
На трасі у Верхньому Пфальці вантажівка врізалася в кілька військових машин. Водій вантажівки загинув у водійській кабін, зазначають Патріоти Україниі,

З повідомлень ЗМІ попередньо відомо, що американський військовий конвой із трьома автомобілями стояв на резервній смузі між розв'язками, коли його протаранили.

Речник навчального центру командування підготовки Сьомої армії США у Графенвері розповів, що три машини США їхали з Гоенфельса по автобану до Ґрафенвера.

Вони зупинились та узбіччі тому, що відокремились від транспортних засобів супроводу. Саме там трапилась аварія.

Усі три американські машини зазнали суттєвих пошкоджень. Нам пощастило: серед поранених немає американського персоналу. Восьмеро військовослужбовців направлені до госпіталю для профілактичних медичних оглядів,
– розповів речник.

Відомо, що військові надихались диму. Поліція припустила, що це був нещасний випадок, а не навмисний наїзд. За їхніми даними, у автомобілях армії США згоріло 2500 літрів авіапалива.

Ба більше, правоохоронці пояснили – стоянка на узбіччі без несправності авто не дозволена, а очікування не поважна причина.

У аварії зіткнулась вантажіка та 3 військові авто США / Фото Vifogra

"Згідно з каталогом штрафів, кожного, хто зупиниться на резервній смузі і спричинить аварію, очікує штраф у розмірі 195 євро і один бал у водійських правах", – розповіли німецькі правоохоронці.

Пожежу загасили спеціальною піною. Станом на 16:21 20 грудня траса була повністю заблокована в обох напрямках.

Коротко про останні трагічні аварії

Намагався втекти: на Чернігівщині депутат місцевої ради скоїв смертельну ДТП – дивіться відео

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...