У Бельгії блогер інсценував свій похорон і прилетів на церемонію прощання на гелікоптері (відео)

У Бельгії блогер інсценував свій похорон і прилетів на церемонію прощання на гелікоптері. ВІДЕО

TikTok-блогер із Бельгії Девід Бертен сфабрикував свій похорон і прилетів на церемонію прощання на гелікоптері. Як розповідає Sky News, на такий розіграш він зважився, щоб навчити родичів краще ставитися один до одного, передають Патріоти України.

За словами Бертена, останнім часом він відчував, що родичі замало його цінують, і йому хотілося продемонструвати близьким, наскільки важливо не забувати один про одного.

«Я хотів подати їм урок і показати, що не слід чекати, поки хтось піде з життя, щоб зустрітися з ним», — пояснив 45-річний блогер.

Про інсценування з самого спочатку знала лише дружина Бертена. Як зазначає Indy100, діти протягом кількох днів вважали, що їхній батько дійсно пішов із життя. У цей період його дочка опублікувала в соцмережах пост, у якому висловилася про смерть батька.

«Спочивай з миром, тату. Я ніколи не перестану про тебе думати. Чому життя таке несправедливе?» - написала вона. На прощання прийшло багато друзів і членів сім'ї чоловіка. Однак коли вони очікували на початок церемонії, поруч приземлився гелікоптер, з якого вийшов Бертен зі знімальною групою. Деякі присутні одразу підбігли до нього, тоді як інші залишилися на місці й виглядали розгубленими.

Чоловік запевнив, що деякі члени сім'ї, включаючи тих, хто не побував на інсценованому похороні, після пранку стали частіше спілкуватися з ним. Водночас блогер зізнався, що спочатку, коли його сім'ї почали надходити повідомлення від скорботних близьких, він пошкодував про скоєне і навіть хотів скасувати розіграш.

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...