У бікіні з мереживом: Настя Каменських показала, як засмагає з чоловіком (фото)

Подружжя влаштувало відпочинок на газоні, насолоджуючись часом, проведеним на свіжому повітрі.

Популярна українська співачка Настя Каменських на вихідних вирішила влаштувати сімейний відпочинок вдома. Вона разом із чоловіком і домашнім улюбленцем засмагали на подвір'ї заміського будинку. NK опублікувала сонячне літнє фото на особистій сторінці в Інстаграмі, передають Патріоти України.

Вона насолоджується теплими днями у чудовій компанії та не поспішає відправлятися у відпустку за кордон. Настя Каменських не соромиться оприлюднювати світлини, на яких показує свої принади. Вона щоденно працює над собою, щоб завжди виглядати неперевершено. Тому сміливо може публікувати кадри у купальниках, де хизується стрункою та спортивною фігурою.

На вихідних артистка засмагала разом із коханим, репером та продюсером Потапом. Подружжя влаштувало відпочинок на газоні, насолоджуючись часом, проведеним на свіжому повітрі. Разом із ними сонячні ванни на рожевому рушнику приймала собачка Мімі.

Виконавиця постала перед камерою у звабливому чорному бікіні з мереживом. Таке вбрання гарно підкреслило її пишні груди. На обличчі Настя зробила легенький макіяж, а кучеряве волосся зібрала у зачіску зверху.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...