У Білорусі знайшли мертвим директора музею Костянтина Шишмакова - він відмовився від фальсифікацій

білоруському Волковиську знайдений мертвим директор місцевого військово-історичного музею Костянтин Шишмаков. Він відмовився підписати протокол на виборах президента. Про це повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Про зникнення Костянтина Шишмакова стало відомо ще 15 серпня. У той день він подзвонив дружині і сказав: "Я тут працювати більше не буду, їду додому". Після цього Костянтина ніхто не бачив. Про причини його смерті не повідомляється.

За розповідями ЗМІ Tut.by, з їх редакцією зв'язався батько Костянтина - Андрій Шишмаков. Він підтвердив, що досі не знайдено ні машину, ні Костянтина.

"Все почалося саме 9-го числа. Коли він був у виборчій комісії. З ним був ще один хлопець - я не пам'ятаю його прізвище, називати не буду. Вони удвох не підписали підсумковий протокол. За словами сина, за них розписалися. Він дзвонив дружині і про це розповідав ", - розповів батько Костянтина.

Костянтин Шишмаков прописаний в Брестській області, а живе в Гродненській. Тому його батько вже написав заяви і в Управління Слідчого комітету в Гродненській області і в РВВС міста Барановичі.

"Заяви на пошук зниклого у мене взяли, його шукають. Щоб ви розуміли, музей Багратіона - другий за величиною в Гродненській області, це не просто так. Він у мене принципова людина, це мій син. Я зараз плакати почну ... Не заперечую, можливо, як мені кажуть в міліції, він просто сам включив істерику, поїхав, не знаю ... Все, більше нічого сказати не можу", - додав батько Костянтина.

Пізніше стало відомо, що за інформацією, яка є у TUT.BY, смерть Костянтина не носить кримінального характеру. На жаль, обставини його загибелі схожі на суїцид.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...