"У будь-який момент танк або БТР можуть виїхати на дорогу": Пропагандистка розхвалила дорогу в Крим, але згадала про "нюанси"

Російська пропагандистка в ефірі росТБ розповіла про "принади" шляху росіян до тимчасово окупованого Криму. Вона наголосила, що дорога досить комфортна і безпечна, хоча у будь-яку мить може виїхати танк чи БТР, а в разі ДТП - не діє жодна страховка, передають Патріоти України.

Про це російська журналістка розповіла в новинах у включенні із Криму. Також вона зауважила, що на дорогах досить мало людей, припустивши, що росіяни, можливо, "трохи переживають", їхати цим шляхом (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"У будь-який момент може виїхати на дорогу танк або БТР. І запам'ятайте, що танк на дорозі в цьому разі буде головним. Також варто зазначити, що тут не діє ОСАЦВ, КАСКО, тобто ви не зможете оформити аварійний випадок, отримати виплату", – з посмішкою розповідала пропагандистка.


Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...