У Чернігові викопали тунель під банком: Поліція затримала винахідливих зловмисників (фото, відео)

У вівторок, 28 травня, в Запорізькій і Миколаївській областях поліцейські затримали двох грабіжників, які намагалися пограбувати банк у центрі Чернігова. Як повідомила Національна поліція України, зловмисники підірвали будівлю банку, але дістатися до грошей не змогли, передають Патріоти України.

За інформацією поліції, вранці 6 травня близько четвертої години ранку надійшов сигнал про вибух та подальше займання приміщення банку у центрі Чернігова. Повідомляється, що вибухом було пошкоджено будівлю та припарковані поруч авто. Люди не постраждали.

Поліцейські виявили, що вміст сховищ банку не пошкоджено. Проте були зафіксовані ознаки безуспішної спроби викрасти майно клієнтів з комірок у депозитарії, де зберігалось понад 5,5 мільйонів гривень.

Після ліквідації пожежі правоохоронці встановили, що група осіб проникла до банку шляхом демонтажу підлоги, прикриваючи свої дії пожежею. «Спільники викопали та укріпили тунель під землею до підвального приміщення багатоповерхового суміжного будинку, а також підготували отвір у стіні безпосередньо до сховища банку. Однак, через руйнування приміщення внаслідок вибуху, зловмисники не довели свій задум до кінця», – повідомили правоохоронці.

За інформацією правоохоронців злочин вчинили 40-річний та 42-річний мешканці Запорізької та Миколаївської областей. Зловмисники раніше вже були судимі за розбійні напади та незаконне зберігання зброї. «Спільники викопали та укріпили тунель під землею до підвального приміщення багатоповерхового суміжного будинку, а також підготували отвір у стіні безпосередньо до сховища банку», – повідомили правоохоронці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...