У Чернівцях виловили "царя риб" (відео)

У Чернівцях в озері виловили гігантського сома / Скриншот з відео

У міському парку у Чернівцях в озері виловили рибу незвично великого розміру. Місцевим рибалкам уже не вперше вдається дістати з цієї водойми солідні трофеї, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Молодий Буковинець".

Відео із риболовлі виклав на свої сторінці місцевий житель Тарас Лупашко. За захопливим процесом зібралися подивитися близько десятка людей.

Гігантська риба у міському озері

Незвичний улов вдалося піймати у міському парку "Жовтневий" на одному з озер. Це водойма, де місцеві жителі постійно риболовлять.

На кадрах видно, що рибалці було складно витягти свій улов на берег. Йому допоміг очевидець, який руками дотяг на берег рибину. Люди поруч зазначили, що це сом.

Автор відео жартома зазначив, що вдалося виловити царя риб.

Сом в озеріЛюди відзначають, що цього сома ловили вже близько трьох разів. Рибалки захоплено фотографуються з ним, а згодом знову відпускають у воду. Як пишуть у коментарях до допису, цього разу рибину знову відпустили на волю.

Велетенська риба у Чернівцях: попередні випадки

  • Подібний випадок стався на тому ж озері влітку 2021 року. Тоді чоловік виловив рибину завдовжки близько двох метрів і вагою 25 кілограмів.
  • Як помітно з цього відео, новий улов дещо менший за попередній.
  • Торік у Чернівцях на затопленому Калинівському ринку посеред рядів також спіймали велетенську рибину. Втім, користувачі тоді припустили, що це "заради хайпу" зробив один із торговців рибою.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...