У Чернівцях затримали чоловіка, який приніс вибухівку до лікарні (фото, відео)

25 травня близько 18:30 до Чернівецької міської лікарні зайшов невідомий чоловік та почав погрожувати вибухівкою. Одразу було введено спеціальну поліцейську операцію. Деталі повідомили в ГУНП Чернівецької області, передають Патріоти України.

Співробітники поліції оперативно спрацювали та затримали 35-річного уродженця міста Запоріжжя. Предмет, схожий на гранату, вибухотехніки оглянули та вилучили.

"Слідчо-оперативна група працює, найближчим часом буде надана правова оцінка діям чоловіка", – повідомив начальник ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Віктор Нечитайло.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...